Algemene voorwaarden

1. Aangename kennismaking

Decodroom is een onderdeel van BV MCO Projects:
Tulpenlaan 13
9990 Maldegem – België
info@decodroom.be
BTWnr: BE0729732483
Ondrnr: 0729.732.483
Telnr: 0456 35 80 87

2. Algemene verkoopsvoorwaarden

Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en verkooptransacties via de website www.decodroom.be. Door een bestelling te plaatsen, aanvaardt u deze verkoopsvoorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Wij hebben het recht de verkoopsvoorwaarden aan te passen. Eventuele wijzigingen in de voorwaarden zijn slechts van toepassing op bestellingen die op of na de datum van wijziging worden geplaatst.
Decodroom verbindt er zich toe alle mogelijke inspanningen te leveren om de goederen op een juiste, duidelijke en volledige wijze voor te stellen en te beschrijven. Wij zijn niet aansprakelijk voor onjuistheden, onduidelijkheden of onvolledigheden in de voorstelling van de artikelen op de webshop, alsook voor eventuele schade die daaruit voor de koper of voor derden zou voortvloeien.

3. Prijzen

Alle prijzen op onze website zijn uitgedrukt in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Decodroom behoudt zich het recht om de prijs van een product te wijzigen op elk moment. De producten worden steeds gefactureerd op basis van de geldende tarieven op het moment van de bestelling.
De eventuele kosten, belastingen, douane- en invoerrechten die verbonden zijn aan leveringen buiten België vallen volledig ten laste van de koper. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van niet-naleving van bepaalde betalings-, belastings- en/of aangifteverplichtingen die verbonden zijn aan leveringen buiten België.

4. Bestellingen en betalingen

U kan betalen via iDeal, Bancontact en overschrijving. Bij betaling per overschrijving wordt het rekeningnummer en het te betalen bedrag meegedeeld in de bevestigingsmail van je bestelling. Het verschuldigde bedrag is betaalbaar binnen een termijn van zeven kalenderdagen na het plaatsen van de bestelling. Zodra wij de betaling ontvangen hebben, versturen wij de bestelling. Indien de koper in gebreke blijft binnen de termijn van zeven dagen de verschuldigde prijs te voldoen, vervalt de verkoopovereenkomst.

5. Eigendomsbehoud

Geen enkel gegeven of foto van onze website mag gekopieerd of gebruikt worden zonder onze toestemming.

6. Leveringsvoorwaarden

Levering in België: 5,95€
Levering in Nederland: 7,95€
Gratis verzending vanaf 70€
Pakketjes worden afhankelijk van hun gewicht verzonden via PostNl of Bpost, zij hanteren een levertijd van maximum 2 werkdagen. Wij versturen de pakketjes binnen de 48u waardoor de levertijd maximaal 4 werkdagen is. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoedingen ten voordele van de koper. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.
Wij zijn niet aansprakelijk indien de verzenddienst je pakketje te laat levert, bijvoorbeeld door staking of drukte. Wij dragen geen verantwoordelijkheid indien het pakketje beschadigd of verloren is, contacteer ons op info@decodroom.be en we zoeken naar een oplossing. Indien de artikelen niet overeenstemmen met de artikelen die je had besteld, dien je dit binnen de vijf dagen te melden.

7. Beschikbaarheid en voorraad

Indien na het afsluiten van de bestelling blijkt dat de door de koper aangekochte goederen niet langer voorradig zijn, verbindt Decodroom zich er toe om binnen vijftien kalenderdagen de koper hiervan op de hoogte te brengen en een creditnota te sturen waarmee de bestelling wordt geannuleerd. De koper doet afstand van elk recht op schadevergoeding die zou voortvloeien uit de ontbinding van de verkoopovereenkomst door uitputting van de voorraad.

8. Herroepingsrecht en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten worden u terugbetaald. Enkel de verzendkosten voor retour van u thuis naar de webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van vervoerder en gewicht, raadpleeg voor de tarieven hiervan de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient het product indien redelijkerwijs mogelijk met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u contact opnemen via info@decodroom.be. Wij betalen het bedrag terug binnen tien dagen na aanmelding van uw retour mits het product in goede orde is ontvangen door ons.

9. Garantie en klachten

Zoals opgelegd door de wettelijke bepalingen geldt voor onze producten ook een wettelijke garantie. Indien een product niet voldoet aan de overeenkomst dient de koper de verkoper hiervan binnen de zeven dagen volgend op de levering op de hoogte te brengen. De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit groter zijn dan het gefactureerde bedrag aan de koper. Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen toegebracht door de koper aan het product, het niet kunnen voorleggen van een factuur en diverse nalatigheden zijn uitdrukkelijke maar daarom niet limitatieve uitzonderingen op het garantiestelsel.

Wij streven er natuurlijk naar dat onze klanten 100% tevreden zijn. Indien u toch een klacht heeft over een bestelling of product, kunt u ons contacteren op info@decodroom.be. Wij hopen om een oplossing te vinden voor uw klacht en proberen dit in de toekomst te voorkomen. Wij staan voor een persoonlijke benadering en contact met onze klanten. Indien, in het uitzonderlijk jammere geval, wij onderling niet tot een oplossing kunnen komen, kunnen zowel koper als verkoper zich richten tot het Europees platform voor onlinegeschillenbeslechtiging via ec.europa.eu/consumers/odr.

10. Privacy

Decodroom heeft uw gegevens nodig voor het administratieve luik van uw bestelling. Gegevens van klanten worden niet aan derden doorgegeven. Decodroom mag deze gegevens gebruiken voor de promotie van haar producten. De klant heeft recht op inzage van de gegevens die voor hem/haar van toepassing zijn en kan de rechtzetting of het schrappen ervan aanvragen via info@decodroom.be

11. Recht

Op alle overeenkomsten met Decodroom is het Belgisch recht van toepassing. Het feit dat Decodroom één of meerdere clausules die in haar voordeel gestipuleerd wordt in deze voorwaarden niet toepast, betekent niet dat zij verzaakt aan de mogelijkheid zich op deze bepalingen te beroepen.(Download de algemene voorwaarden als PDF bestand)
© 2021 - 2024 Decodroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel