Over Decodroom


Hey! Welkom en bedankt voor je bezoek aan mijn webwinkel! 

Ik ben Kimberley, de dromer achter deze webshop. Vrouw van Michel, mijn highschool sweetheart en mama van twee lieve kindjes.

Het idee van een eigen webshop borrelde al een hele tijd. Nadat mijn man en ik ons eigen huis bouwden, had ik goesting om iets op mezelf te beginnen waar ik mijn ei helemaal in kwijt kon. Die bouw was een ongelofelijke rollercoaster waar we onszelf en elkaar leerden kennen, waar we hebben gelachen en gehuild, gebibberd en gezweet. Ons huis is nog niet helemaal afgewerkt, maar na de geboorte van ons tweede kindje besloot ik er helemaal voor te gaan en werd mijn droom realiteit: een eigen webshop met decoratie en woonaccessoires.

Ik merk zelf hoe belangrijk en waardevol het is om een gezellige thuis te hebben en sta te popelen om jou te inspireren en te verwennen met de mooiste artikelen! Ik sta volledig achter alle producten en zou ze allemaal zelf in ons interieur kunnen plaatsen. Als mama van twee kleine kindjes maak ik het graag gezellig en hou ik van rust wanneer het kan. Die rust breng ik graag terug in ons interieur! Ik hou van zwart en wit, natuurlijke materialen en zachte kleuren. Ik hou van sfeer, warmte, gezellig samenzijn met vrienden en familie en ik wil jullie meenemen in dit heerlijke gevoel. Die kleine gelukskes zoals een gezellig kaarsje, warme chocomelk in een mooie tas of iemand blij maken met een tof cadeautje geven mij energie en maken het leven nóg een beetje leuker! Dit zijn dan ook de producten die ik wil aanbieden omdat ik jou diezelfde rust en gezelligheid gun.

Het is mijn doel om kwalitatieve artikelen aan te bieden aan een toegankelijke prijs. Ik hou ervan om een lach op je gezicht te toveren, alle pakketjes worden dan ook met veel liefde voor jou gemaakt.  Alle producten kunnen ingepakt worden om zo de leukste cadeautjes te geven aan wie je liefhebt. Vraag me gerust advies, er is in elke prijsklasse iets te vinden en ik help je graag verder.

Binnen Decodroom ben ik steeds op zoek naar nieuwe merken en artikelen om jou te blijven verrassen met een gevarieerd aanbod. Aarzel niet om me te contacteren bij opmerkingen of vragen. Ik sta steeds voor je klaar, dat vind ik heel belangrijk! 

Heel veel liefs,

Kimberley

Decodroom is een onderdeel van MCO Projects:
Tulpenlaan 13
9990 Maldegem – België
(Geen bezoekadres)
info@decodroom.be
BTWnr: BE0729732483
Ondrnr: 0729.732.483

 

© 2021 - 2024 Decodroom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel